Kotisiivous

Perusteelliset kotisiivouksemme tuovat arkeesi ripauksen luksusta. On ihanaa tulla valmiiksi siivottuun kotiin!

Kotisiivouksen tilaaminen ei myöskään ole enää hinnasta kiinni, sillä edulliset hintamme sisältävät matkat, siivousvälineet, alv:n ja vastuuvakuutuksen. Ei muita kuluja. Saat kotitalousvähennyksen hinnaston mukaisesti. Omavastuuosuus on 100 e/vuosi.

Lattiat

Pölyt

Kylpyhuone

Matot

Keittiö

WC

Tavallisimmin kotisiivoukseen kuuluu

 • lattiapintojen imurointi ja pyyhintä
 • mattojen tuuletus
 • pölyjen pyyhkiminen
 • keittiön puhdistus (tasot, altaat, kaapinovet, liesi, mikro)
 • kylpyhuoneen siistiminen ja pesu suihkun ympäristöstä
 • wc- ja saniteettikalusteiden pesu sekä
 • ovien ja kosketuspintojen pyyhintä.

Kokonaisuus on kuitenkin täysin asiakkaan muokattavissa. Esimerkiksi vuodevaatteiden vaihto ja yläpölyjen pyyhkiminen on mahdollista sisällyttää palveluun. Saat juuri sellaisen kotisiivouksen kuin haluat!

Muuttosiivous

Hoidamme muuttosiivouksesi tarkasti ja tehokkaasti. Muuttosiivous on perusteellinen tehopuhdistus koko asunnon kaikille pinnoille. Erityisesti keittiö ja kylpyhuone vaativat perusteellisen puhdistuksen, jotta asunto olisi muuttokunnossa seuraavalle asukkaalle.

Perusteellinen muuttosiivouksemme sisältää:

 • Lattiapintojen imurointi ja pyyhintä, tarvittaessa myös pesu + hoitokäsittelyt.
 • Pölyjen ja tahrojen poisto ihan kaikkialta! Käymme läpi jokaisen tasopinnan, pystypinnan ja kosketuspinnan, huomioimme myös yläpölyt, lämmityspatterit, iv-venttiilit ja tuuletuskanavat, vesikalusteet, peilit ja lasipinnat koko asunnosta.
 • Keittiöstä puhdistamme lieden/uunin + taustan, jääkaapin, pakastimen, mikron ja liesituulettimen.
 • Wc- ja saniteettitilat puunaamme kauttaaltaan kalusteineen päivineen, pesemme myös saunan ja lattiakaivot.

Muutto edessä?

Kodin siirtäminen osoitteesta toiseen on usein kiireinen ajanjakso elämässä. Samalla entinen asunto täytyy siivota hyvin seuraavaa asukasta varten. Muuttosiivous on jokaisen poismuuttajan velvollisuus, joka hätäisesti suoritettuna voi poikia reklamaatioita ja jälkikustannuksia. Eikö olisikin ihanan levollista keskittyä vain uuteen kotiin? Ulkoista siis tämä stressaava ja työläs velvollisuutesi meille

Muuttosiivous voidaan räätälöidä muuttajan tarpeiden mukaan. Voimme sisällyttää kattavaan pakettiimme myös

 • ikkunoiden pesun (talvisin vain sisäpinnat)
 • parvekkeen, terassin, piha-alueen siistimisen
 • varastotilojen / talousrakennusten siistimisen.

Muuttosiivous on aina selvästi aikaavievämpi kuin tavallinen kodin viikkosiivous. Pelkkä irtolian poisto ei riitä, vaan tarkoitus on puhdistaa kauttaaltaan koko asunnosta sinne asumisen aikana kerääntyneet tahrat ja pinttynyt lika, jota voi olla hyvinkin runsaasti. Hoidamme isommat muuttosiivoukset näin ollen aina parityöskentelynä.

Kun tilaat meidät, ainoa tehtäväsi on luovuttaa entisen asuntosi avain seuraavalle asukkaalle. Ihanan mukavaa, eikö!

Ikkunoiden pesu

Puhtaat ikkunat raikastavat koko kodin. Tilaa ammattimainen ikkunoiden pesu ja hyödynnä verovähennys.

Hinnasto

Tekstiilipesut

Sohvat, matot, patjat, auton istuimet, nojatuolit ja muut tekstiilipintaiset kalusteet voidaan pestä painehuuhtelulaitteella suoraan paikallaan. Kalusteet jäävät lähes kuiviksi ja kuivahtavat nopeasti kokonaan.

Säännöllinen tekstiilipesu pitää matot ja kalusteet aina puhtaina ja raikkaina eikä pinttymiä pääse syntymään. Voit myös vuokrata laitteen ja pestä kalusteet itse.

Pihatyöt

Repsottaako piha? Hoidamme kaikenlaiset pienet pihatyöt kuten nurmikon leikkaus, haravointi, kitkeminen, lumen kolaus, hiekoitus ja piha-alueen yleinen siistiminen.